2016. szeptember 10., szombat

Ne haragudj! (KrisJeong) (+18)

   Szereplők: Yoon Jeonghan és Wu Yifan (Kris)
   Páros: KrisJeong
   Banda: Seventeen, Exo
   Korhatár: +18
   Műfaj: fluff, smut
   Figyelmeztetés: furcsa páros, trágár szavak/kifejezések, szexuális tartalom és cukiság szerintem :3 <3
   Megjegyzés: Ezt a történetet egy barátnőmnek, Szuhád Khalil-nak írtam, mert ő is megszánt gyönyörűséges történetekkel és párosokkal :3 KyungFan, KrisBin és KyungJin *----* Megvesztem értük *----* <3 <3 Remélem tetszeni fog neki és nektek is :3 <3



   Egy csendes nyári napnak indult az a péntek, amikor is végre elérkezett az embereknek az utolsó munkanapjuk és nekivághatnak a rövid, de talán nagyon eseménydús hétvégének. Az emberek mindig azért panaszkodtak, hogy miért nem lehetne hosszabb ez a pihenő, hiszen voltak olyanok, akiknek már nem volt elég ez a két nap szabadság, mivel eléggé megerőltető fizikai munkát végeztek. Senki sem állíthatta át ezt a már évtizedek óta megszokott kerékvágást. Rengeteget susmogtak róla a dolgozók, de talán leginkább az a két munkás, kik fáradtan meneteltek hazafelé családjukhoz, hogy elfeledhessék ezt a hetet.
   - Rohadtul elegem van már ebből a munkából! - szólalt meg az egyikük, egyben a legidősebb. A megszokott útvonalukon bandukoltak, több tömbház előtt elhaladva.
   - Nekem ne is mond! Az asszony állandóan azzal piszkál, hogy mikor szerzek végre rendes munkát - kezdett bele a fiatalabb. - Mintha nem én vinném, ha a betevő falatokat - szaladt ki minden a száján, ami már eléggé régóta nyomta lelkét.
   - Nem lenne jobb, ha elválnátok? - vetette fel a másik. - Mindig vele jössz, és látszik rajtad, hogy nem vagy boldog.
   - A gyerek miatt nem lehet - sóhajtott a fiatal. - Nem akarom, hogy rosszabb sorsa legyen.
   - Nincsen valami megoldás a problémádra?
   - Ha minden nap dugnánk, akkor talán nem lenne ennyire hálátlan, de sosincs kedve, és még csodálkozik, ha elmegyek mással baszni. Nekem is vannak igényeim, nem csak neki. De ha akkor teszem oda, amikor ő akarja, akkor én vagyok az Isten - pufogott továbbra is elhaladtak az egyik magas panel alatt, aminek egyik lakásából érdekes hangok szűrődtek ki. - Na, ha az asszony is ilyen hangokat adna ki, mikor velem szexszel, akkor lehet nem lenne panasza...
   - Akkor neked kell odatenned magad... - mondta az idősebb és megszüntetve a témát közöttük, vetett fel egy másikat, miközben figyelmen kívül hagyta, az igen zavarba ejtő hangokat, melyek egyre hangosabbak voltak.

   - Ott!!! - hangzott a jól eső, hangos nyögés, miközben hosszú fürtjei elterültek a hátán, ahogy a lepedőn hasalt és élvezte párja kényeztetését, fejét hátravetve, hagyva, hogy a hangok csak úgy kiszűrődjenek ajkain. - Igen!! Ott!! Még!! - feszült egyre jobban ívbe háta, ahogy párja kényeztette.
   - Jeonghan - suttogta fülébe párja, ahogy nem hagyta abba munkálkodását. - Ha ilyen hangokat adsz ki, még a végén azt hiszik a szomszédok, hogy kegyetlenül szeretkezem veled, nem hagyva, hogy levegőhöz juss - csókolt bele partnere nyakába.
   - Mintha nem ezt tennéd minden egyes este, Yifan - fordította hátra fejét, ezzel tincsei a mellkasának csapódtak, így szabaddá téve meztelen hátát.
   - Az lehet, de most éppen csak a hátadat vakarom, attól még nem kell olyan hangokat adnod, mintha szeretkeznék veled - csókolgatta Jeonghan bőrét, ahol csak érte.
   - De akkor mit csináljak? - próbált kedvese szemeibe nézni. - Túlságosan jól csinálod, hogy ne adjak neki hangot - harapta be alsó ajkait, hátha ezzel párja folytatja kényeztetését.
   - Felőlem adhatsz ki ilyen hangokat, de azért nem kell mindenkinek tudnia, hogy éppen szexszelünk- nyomott egy puszit párja vállára Yifan, majd végig simított annak oldalán.
   - Miért? Nem azt csináljuk éppen? - vigyorgott a fiatalabb, hogy ezzel az idősebb tudtára adja, mit is szándékozik csinálni a nap hátralévő részében.
   - Neked a hátvakarás, már szeretkezésnek számít? - nevetett Yifan, majd közelebb hajolt incselkedő párjához.
   - Már minden tetteddel az őrületbe kergetsz - nyújtózkodott a fiatalabb, míg meg nem érezte párja ajkait az övéin. Hosszas nyálcserébe folyamodtak, miközben Fan a hátára fordította Jeonghan-t, aki készségesen adta át magát párjának. Átkarolta párja nyakát, úgy húzva magához még jobban, miközben a másik egy pillanatra sem hagyta levegőhöz jutni. Yifan lassan áttért kedvese nyakának kényeztetésére, ki édes, de annál hangosabb sóhajokkal jutalmazta tetteit, miközben kezével a nadrágjától akarta megszabadítani a húszas évei elején járó fiatalt. Párja hangos nyögéssel díjazta azt a pillanatot, amikor is kiszívták a nyakát, ezzel megbélyegezve őt, hogy más ne is vessen rá szemet. Amint megérezte a foltot nyakán, felhúzta az idősebbet egy csókra, majd annak nyakára tapasztotta ajkait és ő is megjelölte párját. Imádták egymáson hagyni nyomaikat, hiszen innen tudták a legjobban, hogy a másik senki máshoz nem tartozott, mint hozzájuk.
   Yifan gyorsan megszabadult felsőjétől, majd nadrágjától, miközben Jeonghan is ugyan ezt tette, és, amint párja felette magasodott végighúzta tenyerét meztelen felsőtestén és beharapott ajkakkal méregette azt a csodálatos dolgot, amivel minden egyes pillanatban gyönyört okozott. Az idősebb mosolyogva hajolt újra párja ajkaira és miközben azokat falta, mind a kettejükről eltüntette a legutolsó ruhadarabot is, így csupasz bőrük simult egymásnak, ezzel még több sóhajt kiváltva a fiatalabból, aki már nagyon vágyott arra, hogy Yifan ismételten magáévá tegye. Nem, mintha nem naponta érezné magában párját, de az mégis más volt, hiszen akkor mind a ketten nagyon fáradtak és hullaként zuhantak az ágyba, egy alapos szerelmeskedés után, de ilyenkor, pénteken mindig hosszasan foglalkoztak egymással és kényeztették a másikat, majd együtt filmeztek a nappaliba.
   Jeonghan már érezte, eléggé rég óta, hogy párja bőven készen állt egy kis akcióra, csak sosem akart belekezdeni, ha ő nem adta a tudtára. Ennyit nem szeretett az idősebben, hogy mindig azt figyelte mi is a jó neki, és nem az, ami magának. Egy védtelen pillanatban meglökte párját, majd addig nyomta, míg annak háta a lepedővel nem találkozott, ő pedig föléje magasodott és egy önelégült mosollyal az arcán támaszkodott meg az idősebb mellkasán, miközben annak ágyéka fölött tartotta fenekét. Boldogan csókolta meg a meglepett férfit maga alatt, majd, ahogy annak elvette eszét a csókkal, lassacskán lefelé kezdte vezetni hátsó felét és magába vezette párja ágaskodó férfiasságát. Hangosan nyögött fel, ezzel elválva élettársától, ahogy megérezte magában a csodát, amiért egy ideje sopánkodott. Kedves is gyönyörű hangokkal adta tudtára, mennyire is tetszett neki a felállás, és hogy még inkább támogassa párját, a fiatalabb fenekére vezette hatalmas tenyereit és markolt beléjük. Jeonghan mosolyogva lopott csókot kedvesétől, majd lassú mozgásba kezdett, hogy meglovagolhassa élete értelmét. Az idősebb mellkasán támaszkodott, ahogy egyre gyorsabban mozgatta csípőjét, néha azzal körözve egy párat, hogy még inkább elkápráztassa szerelmét, akinek nagyon is tetszett párja hirtelen jött ötlete.
   Mindketten sóhajtoztak és boldogak voltak, hogy újra egymáséi lehetnek, a fiatalabb hangos nyögésekkel értékelte párja méretét, ahogy az ki-bejárt benne, ezzel olyan dolgokat kiváltva belőle, amit az idősebb csak elképzelni tudott. Már beszélgettek arról, hogy milyen lehet átélni a másik szerepét, próbálkoztak a szerepcserével, de sosem jutottak tovább az előjátékon, mert Jeonghan félt, hogy nem lesz olyan jó párjának, mint neki szokott, azt nem tudva, hogy párja is ugyanezen tanakodott folyamatosan. Így inkább maradtak a hagyományos felálláson, néha egy-két dologgal megújítva, hogy még inkább tökéletesítsék együttléteiket, nehogy a végén ez legyen kapcsolatuk veszte.
   Yifan egyik kezét leemelte párja félgömbjéről és azt a fiatalabb ágaskodó merevedésére vezette, hogy örömet okozhasson. Jeonghan egyből egy hangos nyögéssel és megfeszült izmokkal adta tudtára, hogy a lehető legcsodálatosabb dologban részesítette, így Yifan nem is próbálta leállítani kezét, ami fel s le mozgott párján. A fiatalabb egyszerűen megveszett azért, ha párja mindent elkövet, hogy ő is ugyanolyan gyönyörben részesedjen, mint saját maga, és ne csak a saját kielégülésére gondoljon. Ez vonzotta annyira Yifan-hoz. Az önzetlenség. Ezt mindig is tisztelte az idősebben és fel is nézett rá - nem csak azért, mert tizenöt centiméter volt közöttük -, mivel olyanná akart válni, mint párja. Ahogy Jeonghan párján mozgott, egyszer csak megszólalt a fiatalabb mobiltelefonja, ami az éjjeliszekrényen feküdt. A készülék tulajdonosa ijedten kapta oda fejét, mire párja egy ördögi mosollyal arcán nyúlt a tárgy felé, egy pillanatra sem hagyva, hogy a fiatalabb leálljon a mozgással, így az folyamatosan nyögött az élvezettől. Yifan megnézte ki is kereste párját, majd amikor látta, hogy egyik barátja az odanyújtotta neki a telefont, aki csak kikerekedett szemekkel figyelte az eseményeket.
   - Beszélj vele - utasította az idősebb, mire egy megszeppent tekintettel vette el a készüléket, majd megpróbálva magába fojtani a nyögéseket vette fel a készüléket.
   - Ige...ahhh - nyögött fel, ahogy párja megmozdult benne, ezzel teljesen magába fogadva teljes méretét. - Nhem.. cshak.. éhpphen... cshin... - nyögött folyamatosan, amint Yifan nem hagyta abba a mozgást, de egyszerűen még jobban felizgatta, ha párja zavarban volt szeretkezésük közben, ezért szerette volna, ha telefonál. - Ihgen, ahmint vhégeh... Uram isten!! - üvöltött fel hangosan, amint párja nem csak mozgott benne, hanem már eressé vált tagját is kényeztette. - Yhifhan!! - nyögte folyamatosan párja nevét, míg ki nem esett kezéből a készülék és kapaszkodott meg az alatta fekvő karjaiba. Imádta, ha az idősebb, így bánt vele, ha kicsit kínozta, de azt is mindig édesen tette.
   - Fordulj meg! - mondta Yifan és párja csak kikerekedett szemmel nézte, míg meg nem tette, amit párja kért. Kedves lassan felült, így háta mellkasának simult, majd picit megemelkedve húzta lábait maga alá, a fiatalabbat pedig négykézlábra kényszerítve. Egyből a fiatalabb nyakát kezdte el csókolni, ahonnan hosszú tincseit eltüntette, aki egy mosollyal arcán sóhajtozott, majd kezdett el nyögni, amint párja folytatta azt, amit abbahagyott. Szerette, amikor tripla kényeztetésben volt része, mert ilyenkor volt talán teljes minden.
   Yifan egyszerűen imádta, ha párja csodálatos hangokkal díjazta tetteit, mert ez kissé megdobta önbizalmát és tudta, hogy jól csinálja dolgát. Egy hosszú csókkal kényszerítette párját, hogy feléje fordítsa fejét és végre ajkait is birtokba vehesse, miközben a gyors tempón nem változtatott és keze is megállapodott a fiatalabb már fájdalmasan kemény merevedésén. A csókba folyamatosan nyögött, sokszor ki is vált belőle Jeonghan, hogy levegőhöz jusson, de az idősebb mindig visszavette azt, ami az övé, így csak századmásodpercei voltak, hogy egy kis oxigént vezethessen tüdejébe.
   A fiatalabb már nem nagyon bírta, kezdte érezni, hogy lassacskán átlépi azt a határt, amin már nem tudott uralkodni és ezt párja is megérezte, hiszen ilyenkor a fiatalabb teste többször húzódott, még inkább hajtotta saját magát is a gyönyörhöz, mivel a világ legrosszabb érzése volt, amikor már ott álltál abban az átkozott kapuban, de valami - vagy valaki - nem hagyta ezt. Yfan kissé gyorsabb tempót diktált, hogy ne maradjon le párjától, már ő is feszült, égető volt az érzés, de még nem tudott elmenni, ahhoz szüksége volt párja csodálatos látványára, arra, amikor minden izma megfeszült és egy csodálatos hanggal élvezett kezei közé. Ilyenkor a fiatalt annyira gyönyörűnek és csodálatosnak látta, hogy azt szavakba nem tudta foglalni, ezért törekedett arra, hogy láthassa és csak utána robbanjon fel ő is. Fájt már, hogy a fiatal úgy szorította kemény tagját, de mindennél jobban akarta, hogy párja lépje át először a kaput, így kezével is rásegített a dologra, hogy minél előbb elmehessen szerelme.
   Jeonghan, már a tudatát is elveszítette, csillagokat látott, annyira tökéletes volt Yifan-nal az együttlét, de akkor érezte csak a legjobban, amikor párja belé élvezett és rogyott rája. A fiatal már nem bírta visszafogni magát, hogy párjával együtt jusson át azon a csodálatos kapun, így élettársa nevét nyögve, élvezett annak tenyerébe, miközben minden izma megfeszült, a fejét hátravetette. Érezte, ahogy valami csodálatos folyamat futott végig rajta, majd néhány pillanat múlva - ami közben párja még mozgott benne -, Yifan-t is átjárta ez a csoda. Az idősebb menthetetlenül örült, hogy ilyen boldoggá tehette párját és mikor ő maga is elélvezett, kissé megremegett testtel, de mellkasát a másik hátára fektette és érezte, ahogy az életereje kiszáll izmaiból. Lassan terültek el az ágyon Jeonghan a hasán feküdt, kezei a feje mellett, ahogy párja még mindig benne volt, aki rajta fekve vett nagy levegőket. Az idősebb kedvese nyakába fúrta arcát, de ott nem talált nyugalmat, hiszen Jeonghan-nak hosszú tincse rakoncátlanul, de csikizni kezdték az arcát. Hirtelen eszébe jutott, hogy miként is ismerte meg párját, ez pedig kuncogásra késztette.
   - Min nevetsz? - emelte fel nehezen fejét, hiszen most semmilyen izmát nem érzékelte és párja súlyát is el kellett bírnia.
   - Eszembe jutott, hogyan is ismertelek meg - mosolygott nagyban az idősebb és figyelte szerelme arcát.
   - Úr isten - temette arcát a paplanba. - Az borzalmas volt - kezdett el nevetni, ahogy maga elé idézte a képet. - Sosem hittem volna, hogy ennyire nem vagyok felismerhető.
   - Ez nem a te hibád volt édesem - nyomott egy csókot a kisebb hajába. - Én voltam a hülye, amiért egyből úgy mentem oda hozzád, egy "Szia kislány, van már valakid?" szöveggel - nevetett az idősebb is. - Nem figyeltelek meg eléggé jól, akkor észrevehettem volna, hogy nem lány vagy.
   - Hogy tudtál lánynak nézni? - háborodott fel kissé Jeonghan, hiszen nem szerette, ha lányosnak találták hosszú hajviselete miatt. - Egyáltalán nem nézek ki úgy, mint egy lány! Csak a hajam hosszú, de a testalkatom egyáltalán nem felel meg a női nemnek. Nincs is mellem! - emelte fel hangját.
   - Ne haragudj! - nyomott egy csókot párja arcára. - Angyalom, te nekem így vagy tökéletes - érintette homlokát a fiatalabb halántékához.
   - Szerencséd, hogy szeretlek, te idióta - mosolygott nagyban és puszit nyomott kedvese arcára. - És, hogy bebizonyítsd mennyire is vagyok tökéletes neked, elvihetsz fürdeni és segíthetsz a házimunkában - vetette fel a fiatalabb, a délután folytatását.
   - Ahogy kívánja hölgyem - kúszott egy vigyor Yifan ajkaira, mire megérezte karján párja tenyerét. - Ne haragudj! - nyomott csókot az édes ajkakra, majd lassan elválva és kihúzódva párjából, kapta fel a kisebbet karjaiba majd vitte a fürdőbe és kényeztette tovább.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése