2017. március 10., péntek

Durci (KyungJeong)

   Szereplők: Jang Yijeong és Song Kyungil
   Páros: KyungJeong
   Banda: History
   Korhatár: nincsen
   Műfaj: fluff (mi meglepő xD)
   Megjegyzés: megláttam egy gif-et és megihletett *-*
 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

  - Yijeong - szólítottam meg már másodszorra, de továbbra is csak a hátát láttam, ahogy a fal felé fordulva feküdt az ágyon. Képes volt minden aprócska megjegyzésen megsértődni, de tudta jól, hogy ezeket nem bántásból mondom neki, hanem mert szeretem cukkolni és imádom őt. Néha lehet túlzásokba vittem, de képtelenség neki ellenállni.
   - Yijeong - mondtam halkan nevét, ahogy kissé közelebb mentem hozzá, majd kezemet rácsúsztattam karjára, onnan pedig derekára. Óvatosan kezdtem magam felé fordítani, ő pedig vörös arcát akarta rejtegetni mindhiába. Mosolyogva néztem rá, míg végül háta nem nyomódott a lepedőnek és kipirult orcával tekintett rám.
   - Mi az..? - kérdezte halkan. - Most dühös vagyok - motyogta, de szemei hol tekintetemet keresték vagy éppen ajkaimat szuggerálták.
   - Tudom és sajnálom - hajoltam egyre közelebb hozzá. - Csak ezt szerettem volna elmondani és azt, hogy szeretlek - suttogtam, míg le nem értem ajkaihoz és egy lágy csókolt leheltem rájuk. Karommal megtámaszkodtam teste mellett, ahogy lassacskán a leheletnyi csókból, egy szenvedélyes keletkezett. A fiú még mindig csak feküdt és viszonozta tetteimet, de kezei továbbra is mellkasán pihentek. Óvatosan húzódtam el tőle, hogy végre szemébe tudjak nézni.
   - Ezzel még nem töröltél el mindent, Kyungil - suttogta a szavakat, most már lángoló arccal és egyik kezét lassan felemelte, hogy karomra csúsztathassa ujjait.
   - Tudom - mosolyogtam rá. Keze felcsúszott vállamra, onnan meg tarkómra és lehúzott magához, hogy ismételten megízlelhessem ajkai puhaságát.



2 megjegyzés:

  1. Tömörgyönyör TT Imádom a fluffjaid, olyan cukik és mindig megmosolyogtatnak, még ha aznap éppen élni sincs kedvem c:
    És persze ötletet adnak egy fluffhoz, ami sosem kerül megírásra, de jó gondolatban eljátszadozni egy párossal, és megalkotni a kis történetet. Talán majd egyszer le is írok egyet, amiről elmondhatom, hogy te ihletted ^^
    Köszönöm, hogy olvashattam ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Talán tényleg ez a legjobb szó rá XD Tömör-gyönyör XD
      Köszönöm!!! ^^ Örülök, hogy meg tudlak mosolyogtatni ezekkel a kis történetekkel ^_^
      Egyszer megíródik az a fluff ;) Tudom ;)
      Köszönöm, hogy olvastad és, hogy írtál <3

      Törlés