2016. december 5., hétfő

Megjött a Mikulás! (VKook)

   Szereplők: Kim Taehyung (V) és Jung Jungkook
   Páros: VKook
   Banda: BTS
   Korhatár: nincsen
   Műfaj: fluff, testvérszerelem
   Megjegyzés: a történetben Taehyung és Jungkook testvérek



   - Hyung!! - visította a mindössze hét éves kistestvér a házban. Bátyja nem régen érkezett haza az iskolából és meg kellett osztania vele a legfontosabb információt, ami ma tudatosult benne. Bátyja fáradt volt, igaz még csak az általános iskola harmadik osztályát végezte, de mégis hosszú volt a suli és mellette a kosárlabda edzés is. Jó tanuló volt, a kis öccse volt a mindene, neki akár a csillagokat is levarázsolta volna az égről. A legidősebb testvér édesapja társaságában lépte át a küszöböt, hiszen a férfi túlórázott, és hogy ne feleségének kelljen autóba ülnie ebben a zord időben. Igen zord volt, fújt a szél, a fák fájdalmasan recsegtették ágaikat - igaz nem önszántukból -, és mivel az órák is este hét órát mutattak, így eléggé sötét volt és az asszony nem nagyon szeretett ilyenkor autóba ülni. Ráadásul a legfiatalabb családtagot is vinnie kellett volna magával, azt pedig még több időt vett volna igénybe és nem várta volna gőzölgő vacsora a családot.
   Igen, a kis Jungkook-ra nehezen lehetett rávarázsolni a ruhadarabokat, amik azért kellettek, nehogy megfázzon, de tudja mindenki, hogy a hét éves gyerekekre semmit sem lehetett könnyedén ráadni. Egyedül bátyja Taehyung volt az, aki rá tudta beszélni kisöccsét, amit szülei sosem értettek meg. Volt közöttük egy olyan kötelék, ami mindenki számára egy rejtély volt. Amit Taehyung meghallotta kistestvérének a hangját repesett az örömtől és várta, hogy az aprócska testet a karjai közé zárhassa. A kis talpak hangosan trappoltak a parkettán, majd a lépcső éppen meghallható zörrenései tudatták a éppen megérkezettekkel, hogy valaki közeledett feléjük. Jungkook akkor volt a legboldogabba, mikor hyung-ja hazaérkezett és üdvözölhette. Az apa már félre is vonult, mert tudta jól, hogy a legkisebb ilyenkor senkire se tudott figyelni, egyedül bátyja lebegett a szemei előtt.
   - Taehyung hyung! - kiáltotta el magát, amikor leérkezett a földszintre és nekifutásból bátyja karjaiba ugrott. Az idősebb már fel volt készülve mindenre és tárt karokkal várta az érkező csomagot. Mosolyogva ölelte magához a kis törékeny testet és szippantotta magába az ismerős illatot. Egy-két pillanatig szorongatta szeretett öccsét, majd letette a földre, mert eléggé ficánkolt karjai között. - Hyung! Mikor jön a Mikulás? - kérdezte hatalmas szemekkel felnézve bátyjára.
   - Majd holnap reggel. A piros zoknidba lesz rejtve minden finomság, amit csak kértél - simogatja meg a kisebb haját és arcát.
   - Akkor gyorsan vacsorázom és fürdök, hogy minél előbb reggel lehessen - mondta csillogó szemeivel a fiatal, az idősebb pedig nem bírta türtőztetni magát. Közelebb hajolt testvéréhez és ajkai óvatosan érintette a másikéhoz. Éppen annyira ért a másikhoz, hogy az megérezze, de nem akart tolakodó lenni, hiszen a legkisebb fel se fogta ezt a tettet. Egy leheletnyi pillanat volt az egész, de a kisebbnek talán a legcsodásabb pillanat. Szerette az idősebbet. Kimondhatatlanul, de mivel még kicsi volt, nem tudott különbséget tenni szerelem és rajongás között. Ő még abban a hitben élt, hogy a bátyja sosem fogja elhagyni, örökké együtt lesznek és szeretni fogják egymást. Taehyung így is gondolkodott, csak kicsit érettebben, mint a legkisebb.
   - Ez a mi kis titkunk - kacsintott a fiatalabbra az idősebb, miközben mutatóujját a szája elé tette mosolyogva. Jungkook, csak a szája elé téve kezecskéit, tartotta ígéretet, bőszén bólogatva, hatalmas vigyorral együtt. A testvérek boldogan fogyasztották el édesanyjuk által készített vacsorát, majd közösön vettek fürdőt, mert náluk ez így volt szokás, amióta csak Jungkook megérkezett. Együtt pancsoltak a habokban, kisebb hóembert varázsolva a kádba, aminek természetesen a háromnegyede a fürdőszoba csempéjén végezte a nagy építkezés közben. Taehyung - mint nagy testvérhez méltóan -, segített kisöccsének a szárítkozásban és öltözködésben. Kinyomta neki a fogkrémet a fogkefére, majd engedett Jungkook poharába vizet, amivel kiöblíthette száját. Mosolyogva törölte meg a száját a legkisebb, majd rohant is a szobájába - ami közös volt Taehyung-gal -, hogy minél előbb eljöjjön a másnap reggel. A nagy testvér is igyekezett, mert ő is várta a Mikulást és nagyon reménykedett, hogy a jó és öreg Télapó elnézi neki azt, hogy múlthéten hazudott édesanyjának, mert nem volt kedve edzésre menni. Jobban szerette kisöccse társaságát, mint a sportot, de tudta, hogy szülei mennyire örülnek választásának, így nem akart csalódást okozni nekik. Rendet tett maga után a fürdőbe, majd ő is bemászott az ágyába, ami szembe volt kis testvéréével. A szülők mosolyogva léptek be, majd mind a kettő gyermekük arcára egy-egy csókot adva léptek ki a szobából, lekapcsolva a benti világítást, de a folyosón égett a villany, mert Jungkook még félt a sötétben. Fokozatosan szokott hozzá, hogy sötétben aludjon, de jobban szerette, ha egy aprócska fény lakol a szobában, ebből is tudta, hogy nem lehet semmi baj. Meg, ilyenkor láthatta testvére ágyát, ami megnyugtatta picinyke szívét. A két fiú gyorsan elaludt és arról álmodtak, hogy vajon a kedves Mikulás milyen meglepetéssel ajándékozza meg őket.
   Másnap reggel mielőtt még a gyerekek felébredhettek volna egy alak osont végig a házon, halkan nehogy felébressze az alvó csöppségeket, majd amint elvégezte dolgát eltűnt, mintha ott se lett volna. Talán ez a hirtelen eltűnés volt az oka, hogy a legkisebb családtag mozgolódni kezdett, kis álmos szemecskéit dörzsölve mászott ki a meleg ágy biztonságából és indult meg testvére ágyához. Minden reggel ezt tette. Még nagyon korán volt a szülők is nagyban aludtak és tudta jól Jungkook, hogy testvére is szereti ha mellette alszik. Befészkelte magát a takaró alá és szorosan Taehyung-hoz bújt, aki automatikusan ölelte magához az aprócska testet, majd aludta tovább az igazak álmát.
   Teltek az órák, míg végül az édesanya beosont a szobába, hogy felkeltse két kicsiny gyermekét.
   - Jó reggelt gyerekek - mondta lágyan, nehogy felriassza őket álmaikból. Senki sem szerette, ha hirtelen megzavarják őket, az édesanya sem akarta, így lágyan ébresztgette az alvó népséget. Legelőször Jungkook volt az, aki kinyitotta szemeit és mikor realizálódott benne, hogy milyen nap is volt, kimászott testvére védelmező karjai közül és sietett a szekrényhez, ahol is a piros zoknijuk volt felakasztva. Mind a kettő megvolt úgy tömve, hogy kilógtak belőlük a csokidarabok és valamelyik a padlón is landolt. Hatalmas mosollyal az arcán rohant vissza az ágyhoz, hogy felébressze még mindig alvó testvérét.
   - Hyung! Hyung! Hyung! - ismételgette, amint az ágyra ugrott, egyenesen Taehyung-ra. - Taehyung hyung! Megjött a Mikulás! - kántálta jó hangosan, hogy a másik is meghallja, akinek nem sokkal később már nyílt is a szeme, majd követve a fiatalabbat a zoknijához sietett és már vette is ki belőle a csokoládét, meg a többi finomságot. Nagy öröm volt ez a két gyerek számára. Ez volt az egyetlen ünnep, amikor csokoládét kaptak. Születésnapjukra és karácsonyra nem kaptak sosem, náluk ez nem volt szokás, de Mikuláskor hatalmas volt az öröm. Tudták, hogy a jó öreg bácsi nagyon szerette őket, ezért is írtak neki mindig nagyon szépséges üzeneteket minden évben és megírták vagy ezerszer, hogy mennyire is jól viselkedtek. Mind a ketten mutogatták a másiknak milyen csokit kaptak, ha valamelyiket nem szerették akkor cseréltek, közben édesanyjuk kiment a szobából, hogy elkészítse a reggelit és a gyerekek tízóraiját az iskolába.
   Már lassan tíz perce csak a csokoládékkal foglalkoztak, amikor is a legkisebb egy váratlan tettel fordult idősebb testvéréhez. Odamászott eléje, majd lemásolva bátyja tettét, összeérintette ajkaikat. Egy ártatlan puszi volt, amiben a legkisebb minden szeretetét kifejezte testvére iránt, de Taehyung-nak ez sokkal többet jelentett. Imádta kisöccsét, a szeme fénye volt és az, hogy ilyen ártatlan, cuki és csodálatos ajándékkal lepje meg Mikulás napján még jobban megdobogtatta a szívét.
   - Szeretlek Taehyung hyung - mondta Jungkook mosolyogva, mikor elvette száját a másikéról. Taehyung csak hatalmasakat pislogva figyelte kis testvérét, majd ő is elmosolyodott.
   - Én is szeretlek Jungkook - vallott szerelmet teljes szívéből.



1 megjegyzés:

  1. Annyeong~^-^ Hát ez iszonyat cuki lett:33 (Még így július végén is c: )

    VálaszTörlés