2017. november 3., péntek

One more chance (KrisHo)

   Szereplők: Wu Yifan, Kim Junmyeon és Oh Sehun
   Páros: KrisHo
   Banda: Exo
   Műfaj: (nem igazán tudom)
   Megjegyzés: Ezt a történetet valamikor régen olvastam, de maga a cikk már eltűnt. A történet nagy része a cikk, de bizonyos részleteket megváltoztattam, mint például a befejezést is.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
   Wu Yifan a Washington államban lévő Spokane városban élt, mely a Csendes-óceán partján fekszik. Egyedül nevelte 12 éves fiát, Sehunt.
   Minden tőle telhetőt megtett, hogy fiának a legjobb életet biztosítsa. Jó munkahelye volt, így nem volt panaszuk semmire se. Mindenük megvolt.
   Sajnos egy nap, minden megváltozott. Yifan munkanélküli lett, megszüntették a munkahelyét és nem talált állást sehol. Ekkor kezdődtek el a problémák. Nem tudta fizetni a lakás bérleti díját, és nem sokkal később az utcára kerültek fiával együtt.
   Yifan szülei már évekkel ezelőtt meghaltak, ahogy néhai felesége szülei is, más rokonuk pedig nem volt. Senkinél nem tudták meghúzni magukat, de átmeneti szállást mindenképpen találniuk kell. Viszont semmilyen megoldást nem találtak a városba, így kénytelenek voltak az erdőben meghúzni magukat. Enni nem nagyon volt mit, Sehun pedig üres gyomorral nem tudott iskolába menni.
   Néha sikerült egy-egy éjszakára valakinél aludniuk, de sokszor külön kellett válniuk, mindkettejük nagy bánatára. Sehun kérdezősködni kezdett, azt szerette volna tudni, miért nincs senki, aki segítségükre sietne. Hiányzott neki, a meleg étel, a puha ágy, a biztonság.
   Néhány hónap elteltével, mikor már Yifan kezdte feladni a reményt és arra készült, hogyan is mondja el fiának, hogy soha többé nem lesz otthonuk, mikor is egy férfi toppant be az életükbe. A férfi neve Kim Junmyeon volt.
   Junmyeong hat évvel azelőtt veszítette el élettársát, Yixinget, szívbetegségben halt meg. Azóta fogadott gyermekével és Moses nevű kutyájával élt.
   Hallott Yifan és Sehun történetéről és készen állt segíteni nekik és befogadni őket.
   Nagyon sokat kritizálták őt ezért a környezetében, hiszen fogalma sem volt arról, ki ez a férfi. De Junmyeon tudta, hogy a szívére kell hallgatni, s miután elvesztette szerelmét, tudta hogy segítenie kell ezen a férfin.
   Ennek köszönhetően a kis Sehun ismét járhatott iskolába, neki és édesapjának ismét tető volt a fejük felett. Ezek után Yifan munkát kezdett keresni, míg végül sikerült is egyet találnia.
   Teltek-múltak a hetek, hónapok és Yifan már kezdte kényelmetlenül érzeni magát, hogy valaki más házában éltek fiával, de látta Sehunon, hogy mennyire megkedvelte Junmyeont és családját. Igazság szerint, ő is eléggé megkedvelt őket, de nem akart teher lenni a férfinak, aki megmentette életüket hónapokkal ezelőtt.
   Egyik nap, mikor hazaért a munkából, pont a nappaliban találta Junmyeont, így azt érezte ideje beszélniük a jövőről. Mikor felvázolta a férfinek gondolatait, az egyből tiltakozni kezdett. Már hozzászokott ahhoz, hogy itt vannak velük és mint később kiderült, ő is eléggé megkedvelt Sehunt, meg inkább Yifant.
   Amint Yifan agyába is eljutott ez a tudat, már esze ágában sem volt elhagyni Junmyeonék házát. Nem tudjuk azóta mi is történt velük, de a lehető legjobbakat kívánjuk nekik.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése